prev next
  • Povećaj font
  • Osnovni font
  • Smanji font
  • Layout: 2 Left columns + Mainbody
  • Layout: Mainbody + 2 Right columns

Apnea DPS04. i 05.12. 2010. Rybnik (Poljska) Silesian Freediving Cup

E-mail Ispis PDF

Dana 04.i 05.12. u Rybniku (Poljska) održan je Silesian Freediving Cup, međunarodno natjecanje prema AIDA pravilima. Na natjecanju je sudjelovala naša članica Dajana Zoretić koja je u sve tri discipline (dinamika, dinamika bez peraja i statika) zauzela prvo mjesto, te u ukupnom zboju bodova zauzela istu poziciju. U ekipnom poretku u kojem su morala nastupiti dva natjecatelja i jedna natjecateljica drugo mjesto osvojila je ekipa pod nazivom THE NATIONAL u sastavu Dariusz Paryz (POL), Tomislav Sviličić (RC Osijek) i Dajana Zoretić (DPS-Zagreb). Prvo i treće mjesto su zauzeli natjecatelji iz Poljske.

Više...
 

6. Submania kup - Zagreb,13.11.2010.

E-mail Ispis PDF

U Zagrebu je u subotu 13. studenog 2010. na bazenu Utrina u organizaciji Ronilačkog kluba Submania, Zagrebačkog ronilačkog saveza i Hrvatskog ronilačkog saveza održan 6. Submania Apnea kup. Radi se o nacionalnom natjecanju u ronjenju na dah s međunarodnim sudjelovanjem. Natjecanje je provedeno po pravilima i standardima AIDA-e, svjetske udruge za ronjenje na dah i po CMAS pravilima.

Natjecatelji i natjecateljice nastupili su u tri bazenske discipline: Statika, Dinamika s perajama i Dinamika bez peraja, s tim da se disciplina Dinamika s perajama odvijala po pravilima obje asocijacije.

Više...
 

Međunarodno natjecanje u ronjenju na dah RMC Wiesbaden 2010.

E-mail Ispis PDF

Dana 2. listopada 2010. god. u Wiesbadenu održano je Međunarodno natjecanje u ronjenju na dah Rhein Main Cup 2010., deseto po redu, na kojem su sudjelovali i natjecatelji iz Hrvatske. Natjecanje je održano prema pravilima asocijacije AIDA.

Iz Hrvatske su nastupili članica našeg kluba DPS Zagreb Dajana Zoretić i Goran Čolak iz RK Geronimo. Dajana je sudjelovala u dvije discipline: statika i dinamika bez peraja. U disciplini statika (STA) osvojila je prvo mjesto s vremenom apneje od 5 min i 28 sec. U disciplini dinamika bez peraja (DNF) preronila je 150 metara te također osvojila prvo mjesto. Tom duljinom prerona postala je i državna rekorderka u toj disciplini. U ukupnom poretku dobivenom zbrojem rezultata dviju disciplina također je bila prva, te je nagrađena vrijednim nagradama.

Više...
 

AIDA F** 09. - 11. 07. 2010.

E-mail Ispis PDF

ApneaTečaj F** 09. - 11. 07. 2010.:

» teoretski i praktični dio tečaja (Pirovac)

Prijave se primaju do 05. 07. 2010.

Kontakt osoba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

AIDA Freediver ** - temeljni tečaj za polaznike s određenim iskustvom

Tečajevi ronjenja na dah izvode se po AIDA nastavnom programu odobrenom od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Više...
 

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u ronjenju na dah – dinamika

E-mail Ispis PDF

U Zagrebu je 29. svibnja 2010. održano 8. Otvoreno prvenstvo Hrvatske u ronjenju na dah u disciplini dinamika prema pravilima asocijacije CMAS. Dinamika je bazenska disciplina u kojoj ronilac u jednom dahu pokušava preroniti što veću udaljenost. Na natjecanju su sudjelovali natjecatelji i natjecateljice iz šest hrvatskih klubova – iz Zagreba, Splita, Siska i Osijeka.

Na ovom su se natjecanju natjecatelji borili za norme za ulazak u reprezentaciju za Europsko prvenstvo u ronjenju na dah koje će se početkom listopada održati na španjolskom otoku Tenerife. Za žene norma je iznosila 150m, a za muškarce 167 preronjenih metara duljine.

Više...
 
Stranica 2 od 3