prev next
  • Povećaj font
  • Osnovni font
  • Smanji font
  • Layout: 2 Left columns + Mainbody
  • Layout: Mainbody + 2 Right columns

Mad Cup 2010. - Maribor

E-mail Ispis PDF

U Mariboru je 05. i 06. ožujka 2010. održano natjecanje u ronjenju na dah u bazenskim disciplinama prema AIDA pravilima pod imenom Mad Cup 2010. Bilo je to međunarodno natjecanje sa statusom svjetskog rekorda, što znači da je organizator natjecanja omogućio propisane uvjete za mogućnost obaranja svjetskog rekorda.

Natjecanje je okupilo 40 natjecatelja i natjecateljica iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Austrije, Češke i Slovačke, a odvijalo se u tri discipline: statika (zadržavanje daha u mirovanju), dinamika (ronjenje na dah u daljinu s perajom) i dinamika bez peraja (ronjenje na dah u daljinu bez peraja).

Više...
 

5. Submania kup

E-mail Ispis PDF

Već petu godinu za redom, u Zagrebu je 14. studenog 2009. održano natjecanje u ronjenju na dah u bazenskim disciplinama prema AIDA pravilima pod imenom 5. Submania apnea kup, a u organizaciji RK Submania i Zagrebačkog ronilačkog saveza. Za razliku od prijašnjih godina, natjecanje je bilo višeg ranga jer je prijavljeno kao međunarodno natjecanje s „world record“ statusom što znači da je organizator omogućio prisustvo sudaca najvišeg ranga, anti-dopping kontrole i ostalih uvjeta, a radi mogućnosti postavljanja novog svjetskog rekorda. Naime, Goran Čolak za ovo je natjecanje pripremao obaranje svjetskog rekorda u disciplini dinamika, što bi ujedno bio i prvi AIDA svjetski rekord u Hrvatskoj.

Više...
 

AIDA F** 12. - 14. 06. 2009.

E-mail Ispis PDF

ApneaTečaj F** 12. - 14. 06. 2009.:

» teoretski i praktični dio tečaja (Pirovac)

Prijave se primaju do 06. 06. 2009.

Kontakt osoba: Slaven Čubrić

 

AIDA Freediver ** - temeljni tečaj za polaznike s određenim iskustvom

Tečajevi ronjenja na dah izvode se po AIDA nastavnom programu odobrenom od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Više...
 
Stranica 3 od 3

Sponzori

Di Nautika
Dragorlux
Apnos - Diving Experts