prev next
 • Povećaj font
 • Osnovni font
 • Smanji font
 • Layout: 2 Left columns + Mainbody
 • Layout: Mainbody + 2 Right columns

Podvodni ribolov DPS3. kup Igora Semenova i klupsko natjecanje DPS-a

E-mail Ispis PDF

U subotu 15. svibnja 2011. godine održano je tradicionalno klupsko natjecanje u podvodnom ribolovu. Za razliku od prethodnih godina natjecanje se nije održalo zajedno sa ŠRD Zubatac iz Zadra u Rivanjskom kanalu nego je natjecanje organizirao DPS samostalno. Najviše truda oko organizacije natjecanja uložio je naš član Slaven Čubrić koji je organizirao ovaj događaj u detalje i pobrinuo se da svima koji su bili prisutni natjecanje ostane u lijepom sjećanju.

Više...
 

V. Memorijalni kup u podvodnom ribolovu Tonsa-Staničić (05.- 06.11.2010.)

E-mail Ispis PDF

I ove godine Športsko-ribolovni klub "Dolin" s Raba, u čast dvoje tragično preminulih podvodnih ribolovaca Tomislava Tonse i Sanjina Staničića, njihovih sumještana, bili su domaćini petog po redu Memorijalnog kupa Tonsa-Staničić u podvodnom ribolovu.

Druženje, prepričavanje lovačkih priča i savjeti i ove su godine bili glavni cilj ovoga već tradicionalnog natjecanja kojemu je za cilj to i ostati.

Na natjecanju je sudjelovalo 23 natjecatelja iz 10 športskih udruga što je pozitivan pokazatelj koliki je trud domaćina uložen u organizaciju ovog memorijala.

Više...
 

Međužupanijsko prvenstvo sjevernog Jadrana u podvodnom ribolovu - otok Cres

E-mail Ispis PDF

Nakon višegodišnjeg više nego uspješnog sudjelovanja na međužupanijskom prvenstvu južnog Jadrana, te jednogodišnjeg organiziranja i održanja samostalnog međužupanijskg prvenstva kontinentalnih županija na otoku Murteru, odlukom HSŠRM-a kontinentalni klubovi su potpali pod ipak za njih geografski prirodniji sjeverni Jadran te kako se pokazalo nastavili s uspješnim nizom odličnih rezultata.

Natjecanje je održano u akvatoriju otoka Cresa, zona od rta Pernat do rta Koludar, lovilo se 5 sati, a prijavilo se 32 sudionika iz 11 klubova. Ovo međužupanijsko natjecanje je bilo izlučno za državno pojedinačno prvenstvo, te je kao takvo trebalo dati 10 natjecatelja iz sjevernojadranskih i kontinentalnih klubova koji će imati pravo nastupa na pojedinačnom državnom prvenstvu u Makarskoj.

Samo natjecanje je proteklo bez organizacijskih problema uz sunce i laganu buru, organizator "Parangal" Cres se iskazao kao dobar domaćin pa se nadamo da će se takav trend nastaviti i na budućim natjecanjima.

Više...
 

Klupsko 22. 05. 2010.

E-mail Ispis PDF

Klupsko

Klupsko prvenstvo u podvodnom ribolovu održati će se 22. 05. 2010. u Mulinama na otoku Ugljanu.

Rok za prijave:
Molimo sve zainteresirane da se jave do 12. 05. 2010. radi organizacije barkariola i dodatnih informacija.

Napomena:
Obavezan liječnički pregled!
Naša preporuka dr. Kovačević (molimo uz prethodnu najavu na mob. 091/ 2018 581)

Kontakt osoba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (095/8785 648)


2. Memorijalni kup "Igor Semenov"

Ove godine uz klupsko natjecanje u podvodnom ribolovu održati će se 2. Memorijalni kup "Igor Semenov" u znak sjećanja na čovjeka koji je volio more.

 

1. Županijsko prvenstvo grada Zagreba

E-mail Ispis PDF

Prvo županijsko prvenstvo održano je 6. i 7. 6. 2009. u akvatoriju otoka Murtera.

Nakon nekoliko godina uspješnog nastupanja na međužupanijskom prvenstvu južnog Jadrana došlo je vrijeme da kontinentalni klubovi organiziraju svoje županijsko prvenstvo koje će biti izlučno natjecanje za državno pojedinačno prvenstvo u podvodnom ribolovu. Znali smo da će najveći problem predstavljati organizacija natjecanja. Naš Slaven Čubrić je preuzeo glavni dio posla na sebe, a pomogli su mu naši članovi Anđelko Vuk, Vitomir Puhovski i članovi kluba Submania Zagreb koji su se natjecali uz nas na ovom natjecanju. Još je nekoliko zagrebačkih klubova najavilo svoj nastup, ali zbog raznih okolnosti nastupili su samo članovi DPS Zagreb i Submania.

Toliko o organizaciji, ipak nam je ovo prvo natjecanje koje sami organiziramo izvan Zagreba.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 4

Sponzori

Di Nautika
Dragorlux
Apnos - Diving Experts