prev next
  • Povećaj font
  • Osnovni font
  • Smanji font
  • Layout: 2 Left columns + Mainbody
  • Layout: Mainbody + 2 Right columns

Podvodni ribolov DPS

3. kup Igora Semenova i klupsko natjecanje DPS-a

E-mail Ispis PDF

U subotu 15. svibnja 2011. godine održano je tradicionalno klupsko natjecanje u podvodnom ribolovu. Za razliku od prethodnih godina natjecanje se nije održalo zajedno sa ŠRD Zubatac iz Zadra u Rivanjskom kanalu nego je natjecanje organizirao DPS samostalno. Najviše truda oko organizacije natjecanja uložio je naš član Slaven Čubrić koji je organizirao ovaj događaj u detalje i pobrinuo se da svima koji su bili prisutni natjecanje ostane u lijepom sjećanju.

Više...
 

V. Memorijalni kup u podvodnom ribolovu Tonsa-Staničić (05.- 06.11.2010.)

E-mail Ispis PDF

I ove godine Športsko-ribolovni klub "Dolin" s Raba, u čast dvoje tragično preminulih podvodnih ribolovaca Tomislava Tonse i Sanjina Staničića, njihovih sumještana, bili su domaćini petog po redu Memorijalnog kupa Tonsa-Staničić u podvodnom ribolovu.

Druženje, prepričavanje lovačkih priča i savjeti i ove su godine bili glavni cilj ovoga već tradicionalnog natjecanja kojemu je za cilj to i ostati.

Na natjecanju je sudjelovalo 23 natjecatelja iz 10 športskih udruga što je pozitivan pokazatelj koliki je trud domaćina uložen u organizaciju ovog memorijala.

Više...
 

Međužupanijsko prvenstvo sjevernog Jadrana u podvodnom ribolovu - otok Cres

E-mail Ispis PDF

Nakon višegodišnjeg više nego uspješnog sudjelovanja na međužupanijskom prvenstvu južnog Jadrana, te jednogodišnjeg organiziranja i održanja samostalnog međužupanijskg prvenstva kontinentalnih županija na otoku Murteru, odlukom HSŠRM-a kontinentalni klubovi su potpali pod ipak za njih geografski prirodniji sjeverni Jadran te kako se pokazalo nastavili s uspješnim nizom odličnih rezultata.

Natjecanje je održano u akvatoriju otoka Cresa, zona od rta Pernat do rta Koludar, lovilo se 5 sati, a prijavilo se 32 sudionika iz 11 klubova. Ovo međužupanijsko natjecanje je bilo izlučno za državno pojedinačno prvenstvo, te je kao takvo trebalo dati 10 natjecatelja iz sjevernojadranskih i kontinentalnih klubova koji će imati pravo nastupa na pojedinačnom državnom prvenstvu u Makarskoj.

Samo natjecanje je proteklo bez organizacijskih problema uz sunce i laganu buru, organizator "Parangal" Cres se iskazao kao dobar domaćin pa se nadamo da će se takav trend nastaviti i na budućim natjecanjima.

Više...
 

Klupsko 22. 05. 2010.

E-mail Ispis PDF

Klupsko

Klupsko prvenstvo u podvodnom ribolovu održati će se 22. 05. 2010. u Mulinama na otoku Ugljanu.

Rok za prijave:
Molimo sve zainteresirane da se jave do 12. 05. 2010. radi organizacije barkariola i dodatnih informacija.

Napomena:
Obavezan liječnički pregled!
Naša preporuka dr. Kovačević (molimo uz prethodnu najavu na mob. 091/ 2018 581)

Kontakt osoba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (095/8785 648)


2. Memorijalni kup "Igor Semenov"

Ove godine uz klupsko natjecanje u podvodnom ribolovu održati će se 2. Memorijalni kup "Igor Semenov" u znak sjećanja na čovjeka koji je volio more.

 
Stranica 2 od 5

Sponzori

Di Nautika
Dragorlux
Apnos - Diving Experts